Vragen? Bel met onze lijstenmakers: 013-5051225 (ma-vrij: 9.00-17.00)

Arlequino in zeventien frisse kleuren, een kleurrijke serie met een strakke uitstraling. De lijst is een modern houten profiel in onze collectie. De frisse kleuren komen goed tot hun recht bij kleurenfoto’s,  maar ook een aquarel bijvoorbeeld. Een rustig profiel wat in elk interieur tot zijn recht komt. Dit 100% Europese product wordt geleverd in maar liefst zeventien kleuren.

Arlequino

Deze lijst leent zich uitstekend voor een fotowand. Tip: combineer eens meerdere kleuren in een fotowand. Arlequino in zeventien frisse kleuren geeft je daarvoor alle ruimte. Een verrassend speels effect ontstaat er op die manier. Echt een blikvanger in je interieur.

Zo kun je ook drie lijsten naast elkaar combineren. Kies de maten zo dat het geheel zo breed is als de bank. Of een ander meubelstuk. Net waar je de lijsten wilt hangen.

Arlequino fotowand.

Veel wordt naar zwart gekeken als het om lijsten gaat. Terwijl kleur zoveel meer kracht kan geven aan je interieur. Bovendien versterkt een kleur vaak het kunstwerk of de foto. Dus toon wat meer durf en geef je interieur meer kleur! Met Arlequino in zeventien frisse kleuren moet dat zeker lukken.

Naast de standaard maten wordt dit profiel ook in maatwerk geleverd. Hierdoor is vrijwel elke maat leverbaar. Het profiel is relatief smal, daarom is de maximale lengte 70cm.

De Arlequino lijsten in standaard maten vindt u hier Naast de gebruikelijke maten vind je bij ons ook maten die elders absoluut niet standaard zijn.

Voor maatwerk kunt u deze link kiezen

Voor vakkundige fotoafdrukken kunt u terecht op onze andere site fotojosdroog.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *