Vragen? Bel met onze lijstenmakers: 013-5051225 (ma-vrij: 9.00-17.00)

Verzenden en retourneren

Het verzenden en retourneren is voor een webshop heel belangrijk.

Wij willen ervoor zorgen dat jouw bestelling zo goed mogelijk bij je aankomt, daarom hebben wij ervoor gekozen om met PostNL of een vaste koerier te verzenden. Onze ervaring is dat deze het snelste en het beste bezorgen. Grotere pakketten worden standaard verzekerd verzonden, wel zo’n geruststellende gedachte bij een kwetsbaar product als foto’s, geschenken en lijsten.

Levertijd 3 tot 5 werkdagen

Bij een moderne webshop horen natuurlijk snelle levertijden. Uw product wordt, wanneer u dit bestelt, speciaal voor u gemaakt. Daar is tijd voor nodig. Zodra uw product is vervaardigd wordt dit verzonden.

Nederland: Wij verzenden op werkdagen, maandag t/m vrijdag. 
In 99% van de gevallen wordt het de volgende dag bezorgd, ook op zaterdag.

België :Wij verzenden op werkdagen, maandag t/m vrijdag. 
In 99% van de gevallen wordt het de volgende dag bezorgd. In België wordt niet op zaterdag geleverd.

Verzending volgen.

Wanneer uw bestelling als pakket verzonden wordt krijgt u een track & trace code. Hiermee kunt u op de site van PostNL uw bestelling volgen.

Afhankelijk van de grootte van het pakket worden de verzendkosten berekend. Voor foto orders onder €10 berekenen wij €1.25 verwerkingskosten.

  • pakket € 7.25
  • Groot Pakket € 10.75
  • Koeriersverzending € 45.00

Retourneren

Op maat gemaakte producten

De wet koop op afstand voorziet hier in. Omdat al onze producten specifiek voor jou gemaakt zijn, kun je ze niet zomaar retour sturen.

Is je product echter beschadigd aangekomen, neem dan contact op met onze klantenservice en stuur een mail, met foto’s van de beschadiging, naar info@lijstopmaat.nl

 

Al onze producten worden speciaal voor je geproduceerd naar jouw wens. Het herroepingsrecht bij overeenkomsten op afstand is uitgesloten voor producten die wij individueel en eenmalig conform de keuze van de klant produceren en die op de persoonlijke behoeften zijn afgestemd.  

 

Standaard producten

Heb je je bedacht of wil je toch een andere kleur? Wij hebben een 30 dagen niet goed, geld terug garantie.

Heeft het product een defect? Meld dit dan binnen 5 dagen na ontvangst.

Voor producten die niet individueel en eenmalig worden geproduceerd, geldt een wettelijk herroepingsrecht. Bij tegoedbonnen is het herroepingsrecht niet van toepassing wanneer deze reeds zijn gebruikt voor betaling van een bestelling. U heeft het recht deze overeenkomst binnen veertien dagen zonder opgave van redenen te herroepen. De herroepingstermijn bedraagt veertien dagen vanaf de dag waarop de klant of een gemachtigde de producten resp. bij deelleveringen de laatste levering in ontvangst heeft genomen. Bij ons is deze termijn 30 dagen.

 

Download het retourformulier.

 

Stuur, wanneer u aan de voorwaarden voldoet, uw product samen met (kopie)factuur en retourformulier naar:

Lijstopmaat.nl

afd. retouren

Diessenseweg 5

5081AE Hilvarenbeek