Close

Werkwijze

Werkwijze prijsberekening

Om uw lijst te produceren komt er nog al wat kijken. meten, zagen verstekken controleren. Maar ook lijmen en krammen. Het glas moet worden gesneden en er moet een achterwand worden gemaakt. Daarna moet een en ander nog gemonteerd worden en deugdelijk verpakt. Dit alles zorgt dat u uw lijst, perfect geproduceerd en onbeschadigd thuis ontvangt.

Wanneer u een lijst laat berekenen op deze site bestaat de prijs uit verschillende onderdelen.

  •  U kiest de breedte en de hoogte van de lijst. Deze worden twee maal geteld. Uw lijst heeft tenslotte vier zijden. De meterprijs vindt u op de site.
  • Daarnaast is er verlies door het verstekzagen en wordt de lijst ook vakkundig gemonteerd. Hoe groot dit verlies is is afhankelijk van de breedte van het lijstprofiel. De kosten hiervan variëren, en worden per lijst berekend. 
  • Wanneer u kiest voor glas wordt onderliggend ook een achterwand berekend en een ophang inrichting. Bij kleinere lijsten is dit een zaagtand hanger. Bij grotere lijsten is dit een staalkabel. Ook dit ziet u in de prijs terug.
  • Tenslotte kunt u ook kiezen voor een passe-partout of een dubbel passe-partout. Wanneer u een passe-partout kiest kiest u een breedte van de rand. Dan wordt ook de maat van de lijst aangepast, zodat uw foto of kunstwerk correct in de lijst blijft passen.

Verzendkosten.

Elke lijst wordt door ons deugdelijk verpakt. Wij versturen deze met PostNL. Grote lijsten worden door een koerier bezorgd. Bij sterk afwijkende maten kan een toeslag berekend worden. Wij doen er alles aan om uw lijst in een perfecte staat bij u af te leveren.