Vragen? Bel met onze lijstenmakers: 013-5051225 (ma-vrij: 9.00-17.00)

Lijstopmaat is niet zomaar een lijsten site. Wij leveren ook internationaal. Wij zijn een lijstenatelier die een veelvoud van lijsten maken. In elk formaat. Afgelopen maand mochten wij aan een bekende Canadese fotograaf onze Imperial lijst leveren. Daar zijn we best wel trots op. De kwaliteit en het exclusieve karakter van onze lijst, maakt dat deze perfect bij het Project van Thierry Du Bois past.

Imperial is een klassieke lijst die zowel in een klassiek, maar ook in een modern interieur tot zijn recht komt. Geschikt voor foto’s, schilderijen en andere kunst. De lijst is verkrijgbaar in verschillende breedtes en in drie kleuren. Hierdoor is eigenlijk voor elk kunstwerk een passende lijst te maken. Eventueel kan een inleg binnen een passe-partout zorgen voor extra cachet.

IMPERIAL 683IG Goud 72 mm barok

Het resultaat mocht er zijn. Een mooie lijst accentueert de foto. Internationaal lijsten leveren vergt extra aandacht. Het product moet natuurlijk met zorg gemaakt en verpakt worden. Maar ook de keuze voor het vervoer van een delicaat product als een lijst, vraagt de nodige aandacht. Zeker wanneer dit naar de andere kant van de wereld gaat.

Wanneer je de onderstaande link volgt, zie je het resultaat.

Internationaal fotograaf kiest voor lijst op maat.
https://www.thierrydubois.ca/cecinestpasavendre/

Deze serie lijsten vind je hier: Imperial lijst

Hoe wij de prijs berekenen vindt u bij werkwijze

Heeft u een foto en wilt u die exclusief laten afdrukken? Kies dan voor een Fine Arts print van ons zusterbedrijf Foto Jos Droog

Wie wij zijn?

Naar de hoofdpagina lijstopmaat.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *