Vragen? Bel met onze lijstenmakers: 013-5051225 (ma-vrij: 9.00-17.00)

Een nieuw toevoeging aan ons assortiment is de Lijstopmaat Music collectie. Perfecte wissellijsten speciaal voor het inlijsten van LP’s en LP hoezen. Elk album is een kunstwerk op zich en dat verdient een prominente plaats aan de muur. Laat je LP’s weer stralen.

Lijstopmaat music

Lijstopmaat music Dutch Design en kwaliteit

De lijsten worden op order gemaakt in ons productiebedrijf. Met oog voor detail en met de beste materialen. Een op en top Nederlands product.

Het inlegvel, het passepartoutkarton zijn beide zuurvrij en bieden bescherming voor je LP tot op museum niveau. De lijst is voorzien van 2mm acrylaatglas met een hoge UV-beschermende eigenschap. Het vier-punts ophangsysteem is zeer sterk en houdt de lijst perfect aan de muur. De draaiveren en hoekveren zijn van een uitmuntende kwaliteit RVS en gaan een leven lang mee.

Lijstopmaat music

De Lijst op maat music lijsten zijn er in vier uitvoeringen en in vier kleuren. Hierdoor vind je altijd wel een uitvoering die uitstekend in je interieur past. Geniet weer van die platen waar je zoveel plezier aan hebt beleefd.

Je vind de lijsten onder lijsten standaard: Lijsten voor platen

Lijstopmaat is een onderdeel van Foto Jos Droog. Een fotografisch bedrijf wat al meer dan 25 jaar een bepalende rol speelt in de regio.

Klik hier om terug te keren naar de hoofdpagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *