Vragen? Bel met onze lijstenmakers: 013-5051225 (ma-vrij: 9.00-17.00)

Een mooi werk verdient een mooie lijst, maar hoeft niet altijd geconserveerd ingelijst te worden. Dit houdt natuurlijk niet in dat u op kwaliteit moet inleveren. Zeker niet als u kiest voor een lijst uit de collectie van BARTH®. Zo kunt u de lijst verwisselen, maar ook het werk verwisselen. Deze wissellijsten zijn gemaakt van kwaliteitsproducten om uw werk maximaal te beschermen. BARTH® is 40 jaar lang een toonaangevend merk voor aluminium en natuur houten wissellijsten. Niet alleen lijstenmakers, maar ook musea, kunstenaars én consumenten kiezen keer op keer voor BARTH® wissellijsten. Waarom? BARTH® is mooi, biedt kwaliteit, is gebruiksvriendelijk en heeft net als u, Oog voor detail!

Makkelijk je lijst verwisselen

De wissellijst wordt in elkaar geschoven.
Lijst verwisselen, de hoeken vast klinken.
Lijst verwisselen, de hoeken vast klinken.
Het glas wordt gesneden.
Het glas wordt geplaatst met de inlegvellen.
De achterwand wordt in de wissellijst geplaatst.
Lijst verwisselen, het sluiten van de wissellijst.
Vakkundige en handmatige montage
Lijst verwisselen met een perfect resultaat.

Nederlands product

Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom gebruiken we voor onze wissellijsten kwalitatief hoogstaande materialen zoals een eucalyptus achterwand, een vier-puntsophangsysteem en roestvrijstalen draai- en hoekveren. Zo kunt u de lijst vaak verwisselen.
Hierdoor zijn onze wissellijsten makkelijk in gebruik en hebben ze een extra lange levensduur. Elke lijst wordt apart behandeld en gecontroleerd. Bovendien worden ze in onze Nederlandse fabrieken gemaakt. Met een BARTH® wissellijst heeft u dus een puur Nederlands product in handen.

Natuurhouten en aluminium designs

De BARTH® wissellijsten zijn verkrijgbaar in diverse natuurhouten en aluminium profielen. Simpel, strak, breed, smal en in verschillende kleuren en profielafwerkingen.

Barth 1828BO Eiken ongelakt
Barthwood 210911 zwartgewassen Essen
blank

Van esdoorn tot Amerikaanse noten

Onze houten profielen zijn speciaal geselecteerd op kleur en vorm. U kunt kiezen uit zes houten design profielen in bijna 20 kleuren. De breedtes variëren van 14 mm tot 40 mm. Ook is het mogelijk om wissellijsten op maat te laten maken. Naast beuken, essen, eiken, esdoorn, populier en Amerikaans noten, heeft BARTH® ook twee schitterende houten Box-Frame lijsten in zwart en populier.
Het zijn dé lijsten bij uitstek om 3D-objecten als bijvoorbeeld kledingstukken, servies en diploma’s in te lijsten. Soms wil je een keer van lijst verwisselen, of een andere foto plaatsen. De stevige wisselveren maken makkelijk wisselen mogelijk.

Barth 210300 Witgewassen Populier
blank
Lijst verwisselen

Liever geen hout? Kies dan voor een van de vier aluminium profielen variërend van 9 tot 18 mm breedte. Ze zijn verkrijgbaar in bijna 25 kleuren: van geanodiseerd aluminium tot gelakte profielen en van hoogwaardig geschuurde lijsten tot echte BARTH® houten fineer dat over het aluminium komt te liggen. Op ieder gewenste maat en meer dan 30 standaardformaten. Zo wordt een lijst verwisselen een fluitje van een cent.
Voor het inlijsten van 3D-objecten is profiel 1828 uitermate geschikt.

Gegarandeerd kwaliteitsproduct

De BARTH® wissellijsten zijn uitsluitend te koop bij professionele lijstenmakers in Nederland, België en Luxemburg. Met de collectie van BARTH® weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt en kunt u trots uw werk presenteren op een expositie, op kantoor of thuis.
Wij zijn trots te kunnen zeggen dat wij BARTH® Dealer zijn.

Wilt u uw foto’s op Fine art papier laten afdrukken voor een subliem resultaat kijk dan bij onze zustersite fotojosdroog.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *