Close

21 oktober 2020

Een foto in een passe partout

Benodigde tijd: 3 minuten.

Zo zet je makkelijk een foto in een passe partout. Het is vaak lastig, vooral bij grote foto’s. Met deze handleiding wordt het eenvoudig. Doordat je ziet wat je doet, kan het niet mislukken. De lijmrand uitsluitend aan de boven kant plakken. Hierdoor kan je foto “ademen” en gaat deze niet bobbelen. Je foto’s perfect ingelijst met lijstopmaat.nl. Maak je passe partout compleet met een bijpassende lijst. Dan wordt het echt een kunstwerk.

 1. Tape plakken

  Leg de foto ondersteboven op tafel.
  Plak de kleefstrip aan de bovenzijde, over de volle lengte op het kunstwerk. Zo dat de helft van de tape op het kunst werk plakt.

 2. Draai het geheel om.


 3. Leg het passe-partout over de foto, zodat het beeld mooi in de opening komt.

  Een foto in een passe partout

 4. Druk het passe-partout aan op de plaats van de tape.

 5. Draai het geheel weer om. Druk de tape aan.

 6. Zo zit uw foto altijd perfect.

  Een foto in een passe partout

Je ziet hoe eenvoudig je een foto in een passe partout zet.

Voor de mooiste lijsten ben je bij lijst op Maat op het juiste adres. Klassiek, modern of trendy. Er is altijd een lijst in jouw smaak en jouw budget. Wij monteren de lijsten vakkundig. Binnen enkele dagen ontvang je de lijst bij je thuis. Stevig verpakt en met een duidelijke handleiding. Makkelijker kan inlijsten niet worden.

Het getoonde passe-partout is Standaard zwart. Wil je een aparte kleur of heb je een speciale maat, ga dan naar passe partouts op maat. Je ziet we vinden altijd wel een oplossing.

Wil je je foto’s extra mooi af laten drukken, of vergroten, ga dan naar: fotojosdroog.nl. Wij hebben een fors aanbod fine art papieren. Wij kunnen daarmee het uiterste uit uw foto halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *